Здорові діти - здорова нація. Це гасло як ніколи актуальне сьогодні. Адже через минулорічні проблеми з дитячим оздоровленням не змогли якісно відпочити чимало малечі. Тому цим питанням зацікавились не лише чиновники а й усі небайдужі. Тож як забезпечити дітей якісним та доступним відпочинком - дивіться у сюжеті.

Літо не за горами, а тому питання оздоровлення дітей стає все більш актуальнішим. Адже у зв'язку зі змінами в законодавстві, було скасовано фінансування Фондом соцстраху, а оздоровчі заклади обклали податками, зокрема за землю та нерухомість. Все це призвело до фактичного зриву оздоровчого процесу на Рівне нщині . За словами представників федерації профспілок - держава зняла з себе відповідальність за виконання пункту про оздоровлення, а тому, єдиним варіантом виходу з ситуації бачать внесення цього пункту до місцевих бюджетів.

В обласному управлінні сім'ї та молоді таку ініціативу підтримують, і сподіваються що її втілять на Рівне нщині .

Опитані нами місцеві мешканці такому варіанту радіють, адже навіть половина вартості путівки, котра буде знята з плечей батьків, дасть більше можливостей потрапити їхнім дітям до оздоровчого закладу.

Також робоча група пріоритетом вважає забезпечити відпочинок та оздоровлення дітям учасників АТО, загиблим та вимушено переселеним.