Всеукраїнський спортивно-масовий захід «Спортивна зима» проводився в містах та районах Рівненської області в період з грудня 2015 року по лютий 2016 року, і на меті мав залучити максимальну кількість жителів до рухової активності та показати людям, що спорт, це не лише важка праця, а й достатньо цікаве заняття, до якого можна долучатися всією сім’єю.

Заходи відбувалися у формі змагань, спортивних свят, фестивалів і за час проведення подарували безліч посмішок, позитиву і хороших емоцій всім своїм учасникам. Переможець визначався за поданими звітами, в яких вказувалися кількість залучених учасників, волонтерів та інформаційна підтримка заходу.

Отож, перше місце дісталося управлінню у справах сім’ї, молоді та спорту Рівне нського міськвиконкому; друге місце виборов відділ у справах молоді і спорту Сарненської райдержадміністрації; а бронзові нагороди здобув сектор молоді та спорту Радивилівської райдержадміністрації. Всі переможці були нагороджені кубками і дипломами від КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх», а управління у справах сім’ї, молоді та спорту Рівне нського міськвиконкому отримало ще й призи від Відділення НОК України в Рівне нській області. Нагородження переможців та призерів відбулося в ході засідання підсумкової колегії управління у справах молоді і спорту Рівне нської обласної державної адміністрації.

Під час засідання розглядалися підсумки і підбивалися результати роботи 2015 року та розглядалися перспективи управління в 2016 році.

Повідомляє "Спорт для всіх"

pic