На носі 1-ше квітня. У школі канікули та дітей це навряд зупинить. Тому.. готуйтесь батьки та друзі!В першу чергу над вами жартуватимуть ваші діточки. Усі ми були дітьми, та пам'ятаємо шкільні першоквітневі жарти. Обмалювати піджак вчителя крейдою, або ж підкласти кнопку на стільчик. Приклеїти папірець на спину другу із надписом “штовхни мене”, або ж в який вже раз сказати дівчинці (яка тобі подобається) безглузді обурливі слова, та знову отримати від неї прочухана. Пульнути хлопавкою у столовій, обмастити дошку милом, або ж взірвати петарду у туалеті( не повторювати в реальному житті!!). То ж як шуткували рівняни - дізнавався (*Перший Місцевий*).

Юра П. 21 рік. "Пам'ятаю, як в школі старшокласники обмалювали машину історика маркерами, потім її відкрили викруткою, посиділи в ній, а під кінець взяли і перенесли її за школу. А ще причепили на неї замість номерів табличку де писало "Сєрьога", бо вчителя звали Сергій Васильович. Ну і в результаті вони її всі дружно мили і ремонтували замок".

Денис М. : "Перше квітня..мм. Пригадую як я заснув на перше квітня, і коли прокинувся, всі в інтернеті писали , що йшов сніг. Було досить дивно, бо сніг дійсно йшов. Коли я спав..Таке було моє перше квітня”. Микола К. : “Я працюю у інтернет компанії магазину одягу. 1-го числа нам завжди видають зарплатню, та, звичайно, усі чекають її як свята. У кінці березня, наш шеф поїхав в іншу країну на пару днів. А отже зарплатню затримають.. Такий собі першоквітневий жарт вийшов".

Катерина М. : “Якось на перше квітня, мої однокласники вирішили пожартувати над вчителькою. Перед уроком вона вийшла з кабінету, та залишила свою сумку на столі. Прийшовши в клас, побачила, що сумки немає. Почала її шукати, та підняла величезний бунт, але всі учні мовчали. Урок звичайно відмінили. Писала вже й заяву в директора, шукала її по школі, та ледь не посивіла за день. Виявляється, однокласники зняли над дверима картину у класі, і на гвоздик повісили сумку, яка цілий день провисіла там. Вчителька звичайно знайшла її, але в кінці дня. Звичайно усі були покарані, та пробачення просили ще дуже довго…”

Дмитро Х. : “Мені колись однокласник дав погратись диск NFS Underground. На перше квітня я приніс стару подряпаний вщент CD-R, повернувши її вверх ногами, і сказавши, що дисковод випадково подряпаний його диск з NFS. Оце то у нього була заточка.. на той час я перевершив всі шкільні "у тебе спина біла" і т.д.)”. Отже, жартувати чи ні, вибір тільки за тобою. І ніякі погодні умови, не можуть змінити твого настрою ти сам створюєш собі день. Вигадуй нові цікаві жарти, навіть якщо отримаєш за це на горіхи.

Інеса: Цього року першоквітневих жартів не було (ще ж не вечір). А от минулого року, саме на день сміху - 1 квітня до мене додому прийшли друзі в гості. Після посиденьок ми з подругою вирішили трішки посміятися над нашими друзями. У взуття поклали клаптики листочків та тканини. Тож розмір черевичків значно зменшився. Та, коли діло дійшло до взування, ох було весело) Взуття тиснуло - однак, вони все-одно його "надягали на ноги"!!!! і таки взулися) і шкутильгаючи пішли додому) Чесно кажучи,я не думала, що ніхто не здогадається ПОДИВИТИСЯ у носочок чобітка."