Рівненські таланти заполоняють ефіри національного телебачення. Солістка Анастасія Янцур - вже друга землячка, яка пройшла "сліпе прослуховування" до одного зі співочих шоу країни. Що розповідає про свій унікальний досвід, та які поради дає співачка майбутнім учасникам проекту - далі у сюжеті.

Таким нелегким академічним жанром вирішила заполонити серця українського глядача уродженка Рівного - Анастасія Янцур. Вибрала оперетту, адже вважає, що саме цей жанр презентує її вокальні дані якнайкраще.

Не зважаючи на багатий сценічний досвід, побороти хвилювання було надзвичайно важко, - розповідає учасниця проекту. Адже до цього виступала лише у супроводі оркестру на академічних концертах у консерваторії.

Не менш талановитого і яскравого учасника "Голосу країни" Миколу Бобрика співачка зустріла на проекті не вперше: вони разом навчалися в училищі та співали в одному хорі. Анастасія запевняє: конкуренції між земляками й бути не може, адже на кожного виконавця знайдеться свій слухач.

Початківцям на талант-шоу радить бути впевненими у собі. І додає: успіху досягають артисти, що вміють бути універсальними.

Артистка впевнена: у Рівному талантів не бракує, хоча мало хто проявив себе саме на блакитних екранах. Тому закликає рівненських артистів не боятися випробовувати долю, вражати своєю майстерністю і прославляти рідне місто.