Першого квітня близько 19 години на автодорозі "Городище-Рівне-Староконстянтинів" поблизу села Три Копці Рівненського району сталася дорожньо-транспортна пригода за участю двох автомобілів і пішохода.

Поліцейські встановили, що 58-річний водій автомобіля «Ford Orion» та його 55-річна дружина їхали з Рівного у напрямку Костополя. Неподалік села Три Копці, рівнянин здійснив наїзд на пішохода, 50-річного військовослужбовця, жителя Харківської області, який раптово вийшов на проїжджу частину дороги, після чого водій виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем «Range Rover».

Як пояснив кермувальник «Ford Orion, він намагався уникнути наїзду, тому різко викрутив кермо вліво та виїхав на смугу зустрічного руху. За зовнішніми ознаками та зі слів очевидців пішохід перебував у стані алкогольного сп’яніння. Однак остаточно рівень алкоголю в крові учасників ДТП встановлюватиме експертиза.

Військовослужбовця із множинними забоями тіла та переломом лівого стегна госпіталізували у Рівне нський військовий шпиталь. Пасажирку «Ford Orion» із забоєм грудної клітки та травмою голови доставили до Рівне нської ЦМЛ. Її чоловік звернувся у лікарню з переломом пальця руки.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України.

Про це інформує відділ комунікації ГУНП в Рівне нській області