Зустріч з багаторазовим чемпіоном з гирьового спорту Євгеном Дмитровичем Гончаренко відбудеться в рамках проекту «Людина-сенсація. Жива книга».

10 квітня 2016 року о 14 год. в рамках проекту «Людина-сенсація. Жива книга» у Рівне нській обласній універсальній науковій бібліотеці відбудеться зустріч з багаторазовим чемпіоном з гирьового спорту Євгеном Дмитровичем Гончаренко.



pic

Євген Гончаренко – людина-легенда, 18-ти разовий рекордсмен світу, переможець найпрестижніших турнірів, заслужений майстер спорту Міжнародної конфедерації майстрів гирьового спорту. Важко повірити, що цьому пенсіонеру вже 77 років. Особливо, коли бере до рук гирі. Він давно вже змагається не з суперниками, а зі своїми результатами. Один із них нікому не вдається побити майже два десятиліття.

pic

Своїм прикладом Євген Дмитрович переконує, що захоплення гирями - це шлях до активного довголіття та здоров’я. Водночас – ефективний засіб для зцілення. Невтомному атлету вдалося перемогти виразку шлунку, миготливу аритмію, травми суглобів і м’язів. Він ніколи не здається. Натомість гартує організм і свою волю дозованими фізичними навантаженнями.

Вхід вільний.

Про це повідомив відділ маркетингу та наукової роботи Рівне нської ОУНБ