Учора до поліції надійшло два повідомлення про крадіжки з магазинів запчастин до транспортних засобів на вулиці Млинівська Рівного. Поліцейські проводять оперативні та розшукові заходи щодо встановлення осіб зловмисників, які завдали власникам торгових закладів матеріальної шкоди на понад 119 тисяч гривень.

Повідомлення від 31-річного рівнянина, що вночі із магазину запчастин на вулиці Млинівська невідомі особи викрали сейф, надійшло близько сьомої години ранку. На місці події слідчо-оперативна група з’ясувала, що зловмисники, пошкодивши віконну раму, потрапили до магазину, звідки винесли сейф із майже ста тисячами гривень.

Наступне повідомлення надійшло за чотири години від 34-річного рівнянина, що в нічний час із магазину викрали 23 запчастини до тракторів на загальну суму 19 тисяч 155 гривень. Правоохоронці з’ясували, що крадії до магазину потрапили шляхом віджиму вхідних дверей.

За цими фактами відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 3 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці проводять досудове розслідування, встановлюють свідків, очевидців подій та осіб, причетних до злочину. Усіх, хто володіє будь-якою інформацією щодо скоєних кримінальних правопорушень, прохання повідомити на спецлінію «102». Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП в Рівне нській області.

pic

pic