Після зимової перерви рівненський "Верес" знову вийшов на домашнє поле. Футбольний сезон у Рівному відкривали грою з чернівецькою "Буковиною". Попри заповнені трибуни, іменитих гостей та навіть коментаторів, практично зібраний з нуля "Верес" перемогти не зміг. Про об'єктивні та суб'єктивні причини поразки - далі.

"Час розплати" - такий напис розгорнули ультрас перед початком гри "Верес" - "Буковина". Сподівалися - рівненська команда поквитається за програш у Чернівцях минулого року. Щоправда цього разу на поле вийшов майже повністю оновлений склад рівненської команди. Йому й довелося грати проти тих, хто ще наприкінці 2015 носив червоно-чорну форму. І якщо екс-капітан "Вереса", а нині захисник "Буковини" Микола Жовтюк спостерігав за грою з лави запасних, то скандальний захисник Ігор Носарєв своїх емоцій на полі не стримував.

Гра виявилась нелегкою для обох команд. Часто фолили, а от взяти ворота все ніяк не вдавалося. Якщо "Верес" періодично рятував голкіпер Сергій СеменО, то до ворота "Буковини" ніяк не піддавалися незіграним молодим рівненським футболістам.

Врешті пощастило більше саме чернівчанам. За кілька хвилин до завершення матчу буковинець Ігор Бойчук таки пробив оборону рівненської команди. veres_bykovuna_160402_014549 (1.58) + stream-20160402-155005-1 (4.22)

Попри поразку, гру "Вереса" та саму ініціативу народного клубу оцінили і столичні гості.

Наступного разу "Верес" вийде на поле вже цієї суботи у Білій церкві. Пряму трансляцію гри дивіться на Першому місцевому. Початок о 16 годині.