Єдина, хоча претенденток було немало. Напередодні у місті відбувся конкурс краси "Афродіта-2010", де за корону змагалися студентки рівненських вишів. До фіналу дівчат готували справжні професіонали, тож головним результатом конкурсу став тріумф вроди і жіночності.

12 конкурсанток, а корону отримає найдостойніша. Усі вони учасниці міжвишівського конкурсу краси "Афродита - 2010". Він уже вшосте відбувається у Рівному. Нелегко і суддям, кажуть кожна з красунь варта перемоги.

Чуттєве дефіле у весільних сукнях, гарячі прогулянки у купальниках - дівчата повністю виправдали очікування глядачів. А остаточно зачарували своїм діловим стилем.

До участі в конкурсі дівчата готувалися понад два місяці, Обмежували себе на кухні, терпіли знущання тренерів. Утім не шкодують, розповідають лише на сцені зрозуміли, яку колосальну роботу виконали. Афродіту 2010 року обирали добрих дві години. Дісталася корона Христині Хоменко з університету Україна.

Без подарунків організатори конкурсу не залишили жодну учасницю. Серед титулів з префіксами най видавничий дім "Ого" нагородив своїм призом Катерину Лактіонову.

"Афродита - 2010" вже історія, щоправда не для її учасниць. Адже конкурс — вдалий крок у подальше життя, запевняють організатори дійства. І вже зараз обдумують проведення наступного конкурсу.