Унікальна Києво-Могилянська бізнес-школа у Рівному. Понад 30 учасників МВА-програм кіембіес провели виїзний навчальний модуль. Серед них бізнес та державні управлінці, топ-менеджери українських та транснаціональних компаній. Учасники мають унікальну можливість познайомитись з керівниками провідних підприємств країни, з унікальними місцевими кейсами та дослідити стратегії розвитку компаній.

Школа для лідерів, які прагнуть змін – в собі, своїх компаніях, країні, світі - kmbs завітала до Рівного. У рамках виїзного модуля МВА-груп управлінці українських та транснаціональних компаній занурюються у бізнес-культурне середовище Волинського регіону. Учасники досліджують місцеві підприємства, а також працюють з унікальними місцевими кейсами.

Такий формат навчання з "живими кейсами" в Києво-Могилянській бізнес школі є важливою складовою для розуміння тих концептів і моделей з якими працюють учасники під час аудиторного навчання. Щороку такі модулі відбуваються у багатьох регіонах країни.

Один з учасників Києво-Могилянської бізнес школи Євген Коссе зізнається - завдяки навчанню отримав корисні знання та поради, які активно впроваджуватиме у своїй діяльності.