Стадіон Авангард - реконструюють. На це планують виділити приблизно 100 млн гривень. Які саме зміни потрібні, обговорили з представниками різних видів спорту. Коли спортсменам чекати змін, та яких покращень - вболівальникам дізнавалися наші журналісти.

Хвилясті бігові доріжки, страшні умови в підтрибунних приміщеннях та відсутність естетичного вигляду - це далеко не всі незручності, які долають спортсмени при щоденних тренуваннях на стадіоні Авангард. Директор дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву зазначає, реконструкція стадіону це величезний крок вперед для спортивного життя міста.

Стадіон Авангард введений в експлуатацію в листопаді 1970 року. Його реконструкція розпочалася ще в 2002 році, за цей час встигли зробити 10 секторів із 32-х. Директор Авангарду розповідає, лише на проект робіт обіцяли виділити порядку півмільйона гривень, а на саму реконструкцію стадіону - цілих 100 млн.

Перш за все, експерти мають оцінити стан підтрибунних приміщень. Адже від цього залежать не тільки умови для спортсменів, а й безпека вболівальників.

Повну реконструкцію стадіону Авангард планують зробити за декілька років. Мовляв тоді, кажуть спортсмени, можна буде і питати про медалі й досягнення. Анастасія Кучеренко, Олег Тарасович