Народний клуб "Верес" пішов в народ. Не поцуралися гравці команди вислухати критику від уболівальників на відвертій зустрічі з рівнянами. Як гравці виправдовували свою поразку, та чи сподіватися любителям видовищ на перемогу у наступному матчі - далі у сюжеті.

Рівне нська мрія, яка стала реальністю, - так говорять про народний футбольний клуб "Верес". Та футбол - це не завжди перемоги. Гіркоту першої у другій частині чемпіонату поразки відчули під час домашнього матчу з "Буковиною". Як тренери, так і гравці пояснюють: для того, щоб відбулася видовищна гра, команді потрібно "зігратися".

"Верес" підняв високу планку, - пояснюють любителі футболу, - а тому вболівальники так болісно сприйняли поразку у домашньому матчі. Окрім цього нарікають: атакувального футболу, якого так чекали від "Вересу", не було.

Найкращий бомбардир за усю історію рівненського "Вересу" Володимир Чирков стверджує: команда зіграла відповідально. Футболіст впевнений: наші хлопці здатні показати кращий результат. І покажуть - у грі з білоцерківським «Арсеналом-Київщиною».

Футболісти "Вересу" запевняють: грають для народу, а тому народна підтримка для них - запорука успіху. Разом з підтримкою відчувають і великий психологічний тиск, який подекуди заважає показати свої можливості на повну, - пояснює півзахисник клубу "Верес" Борис Орловський.

Новоспечені рівненські футболісти, які перейшли до "Вересу" з інших українських команд, не очікували такого шаленого співпереживання трибун і такої кількості вболівальників.

Щирі вболівальники "Вересу" готові підтримати гравців навіть у моменти поразки, не лише тріумфу. Тож матимуть таку можливість вже цієї суботи. Перший місцевий транслюватиме у прямому ефірі гру "Верес" - "Арсенал - Київщина".