Сонячний камінь продовжує лихоманити Рівненщину. Сьогодні на сесії Рівненської облради прокурор області заявив про те, що ситуацію в області стабілізують до кінця тижня. Зокрема і завдяки планам ввести підрозділи національної гвардії на полісся. Новопризначений очільник поліції прокурорського оптимізму не розділив і поїхав у Сарни - вивчати обстановку.

Нині урочище Гальбин, що в Сарненському районі радше нагадує мурашник. Працювати журналістам в цій місцевості відкрито - відверто небезпечно для життя. Та і для місцевих працювати поза корупційною "програмою" - теж небезпечно. Дві бойові гранати натякнули про це одному з мешканців найближчого до клондайку села - Федорівка

Навести лад в бурштиновому "ельдорадо" депутатам облради пообіцяв прокурор Рівне нщини. Обмовився - остаточне рішення приймати оперативному штабу, який працює в Сарнах і підпорядковується на пряму - Києву.

Щоправда новопризначений очільник поліції Рівне нщини прокурорського оптимізму не розділяє. Мовляв вирішення Бурштинового питання лежить більше в політичній, ніж в силовій площині.

А тим часом беззаконня на Поліссі триває, а тисячі людей і далі перетворюють ліси і поля на пустелі з місячними пейзажами.