Станом на 6 годину ранку 7 квітня, в зоні проведення АТО бойовики продовжують обстріли українських військовослужбовців використовуючи зброю різного калібру. За минулу добу таких епізодів було 67.

Гаряче було на Донецькому напрямку. Поблизу Луганського по наших опорних пунктах ворог неодноразово вів вогонь із озброєння бойових машин піхоти. Із мінометів різного калібру було завдано 11 вогневих ударів біля Авдіївки та по одному - в районах Невельського, Новгородського, Опитного, шахти Бутівка та Зайцевого. Для обстрілів в Пісках та Світлодарському групи бойовиків використовували Стрілецьку зброю та своїх снайперів.

На Маріупольському напрямку бандити проявили активність поблизу Мар’їнки, де по позиціях наших військ 6 разів стріляли із гранатометів, кулеметів, зенітних установок та стрілецької зброї. В районах оборони українських підрозділів у Широкіно та Красногорівці вони вели вогонь із мінометів.

На Луганщині по нашим бійцям в районі Новозванівки бойовики використовували зенітні установки та автоматичні гранатомети.

В свою чергу українська армія 10 разів відкривала вогонь у відповідь по незаконним збройних формуваннях та продовжує й надалі надійно утримувати свої позиції.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.