Отже, ви вирішили скористатися послугами весільного салону і взяти сукню напрокат. Плюси цього рішення полягають у наступному:

1. Весільні салони пропонують широкий асортимент нарядів, що включає моделі всіх сезонів і колекцій, навіть ексклюзивні роботи. У вас є можливість вибрати той колір сукні, який сподобається і не переживати, куди потім «таку» красу дівати. Повна свобода вибору, сукню червоного або синього кольору, з чорним бантом або з п'ятиметровим шлейфом, всипане стразами або з прозорого гіпюру, ви надягнете його один раз і повернете.

2. Якщо ви придбаєте сукню, то після свята стане питання: зберігати вбрання як реліквію або ж продавати? Найкрасивіше плаття на світі висітиме довгі роки у шафі, а потім в один прекрасний день ваша дитина вирішить, що їй просто необхідна та чарівна тканина та «дрібнички», яку мама не носить. І дитина без роздумів відріже блискучий шматочок звідки-небудь ззаду, де майже непомітно. Ви ж не засмутитеся, правда? Або інша ситуація, в якій ви вирішите продати свій скарб. Біле плаття зберігає всі відчуття від пережитого дня, воно наповнене вашої енергетики, спогадів, буде шкода продавати комусь частинку найпрекраснішого дня у вашому житті. У випадку з орендою сукні - це питання відпадає.



pic

3. Ціна - це один з основних критеріїв при покупці сукні. Можливо, примірявши фантастичне плаття, ви не зможете його придбати, а після такого засмучення купувати щось інше зовсім не захочеться. Салони запропонують вам вбрання за прийнятну плату. Ви зможете взяти те плаття, яке влаштовує вас і ваш бюджет. Віддати за наряд 5, 10, 20 тисяч - нерозумно, коли ці гроші, наприклад, можна вкласти в подорож для молодої сім'ї.

4. Є прикмета, що весільну сукню не можна продавати і слід зберігати, інакше шлюб розпадеться. Якщо плаття взяте напрокат, то і прикмета начебто не враховується.



pic

Що стосується мінусів:

1. Вище вже сказано, що сукня, як і будь-яка річ, зберігає енергетику. Уявіть, що ви берете наряд, який можливо вже прикрашав не одну і навіть не п'ять жінок. Не дуже приємно. Тим більше, в кожному салоні є сукні з «поганою історією». Консультанти ніколи не скажуть про це, комерційна таємниця, так сказати. Це сукні, які поверталися з причини скасування весілля, сварки, неприємних інцидентів. Якщо вірити прикметі, то таку наречену чекають ті ж самі нещастя.

2. Взявши сукню напрокат, ви не зможете розглянути всі тонкощі фасону і дефекти виробу, адже ви отримаєте його ввечері перед весіллям. Коли місяць тому приміряли обрану модель, вам все подобалося. Але раптом попередній клієнт розтягнув тканина, десь обсипалися блискітки або стрази, на шифоновою тканини з'явилася стрілка. Ніхто не застрахований від таких казусів, плаття взято в оренду, а значить, наряд не новий.



pic

3. Весілля проходять весело і бурхливо, та наслідки урочистості іноді міцно «друкуються» на білосніжній сукні. Посадіть плями від вина, коньяку, кремового торта, або подружка ненароком на шлейф настане, або зачепитеся за край столу пишними спідницями - банально, але за завдану шкоду чужому майну вам доведеться заплатити. Вартість збитку може досягати 70% від ціни нового плаття, тому перш ніж підписати договір про оренду весільного вбрання, уважно вивчіть всі пункти договору: за що вам доведеться розплачуватися в разі чого.

4. І останнє. Уявіть, що ви зберігали свою сукню кілька десятків років, і одного разу ваша внучка попросила подарувати їй його, щоб вийти заміж у «вінтажній» сукні. Ви, напевно, розплакалися від переповнених почуттів. А сукню, взяту напрокат, можна буде розглядати лише на фото.

Робіть висновки, визначайтеся і будьте прекрасними!

Джерело: 2041-vesilni-sukni-naprokat-pljusi-i-minusi.html