Жіночі страхи перед весіллям мають як психологічний, так і фізіологічний характер. Якщо хлопець і дівчина жили окремо, то дівчина може відчувати страх перед спільним проживанням з чоловіком. Багато представниць слабкої статі прив’язані до своїх батьків, і їм стає страшно, коли вони уявляють, що їм доведеться їхати з отчого дому. Така причина поширена серед дівчат, які виїжджають жити в інше місто до чоловіка.

У якому б віці дівчина не виходила заміж, і яким за ліком цей шлюб не був, вона завжди буде відчувати страх перед тим, що вона робить помилку або зробила неправильний вибір, зважившись пов’язати своє життя з цією людиною.



pic

Такі думки поширені серед дівчат, у яких батьки були розлучені.

Одним з найголовніших передвесільних страхів є боязнь змін. Укладаючи союз, дівчина і юнак втрачають свободу. Так, вони тепер живуть разом, планують спільний бюджет, але до ранку тепер з друзями навряд чи посидиш, так як з ранку необхідно йти на роботу, зустрічатися з батьками, їхати в гості до бабусь. Суботні посиденьки в кафе тепер закінчуються близько півночі, щоб друга половина не нервувала.



pic

Жінка може переживати через побутові проблеми. Одна справа, коли вона приходить до хлопця кілька разів на тиждень, щоб приготувати їжу і забратися, і інша справа, коли доводиться постійно займатися прибиранням, прасуванням та миттям посуду. Якщо у дівчини немає стабільної роботи, то через деякий час їй таке життя може набриднути. Миття підлог не додає романтики у відносинах, якщо тільки ваш партнер не допомагає вам.

Забобонні наречені бояться вибирати весільну сукню з чоловіком. Тому краще обговорити з чоловіком питання покупки білого плаття. Може він вам запропонує з’їздити за сукнею разом з його мамою і вашої, щоб ви змогли прийти до обопільної думку. А ось подружок на примірку сукні краще не брати.



pic

Не варто приховувати свої переживання від коханого. Чоловік може не зрозуміти причину вашого пригніченого стану, списуючи все це на небажання виходити за нього заміж. Озвучена проблема вже не здається такою серйозною. А ваш хлопець зможе розвіяти всі страхи, адже він теж переживає, якою буде його сімейне життя.

Поговоріть з батьками на тему сімейних стосунків, і ви дізнаєтеся, скільки слушних порад вам зможе сказати ваша мама. Мудрість старшого покоління доведена століттями. Якщо ваші батьки прожили все життя без скандалів, то ви не будете відчувати страх перед заміжжям. Пам’ятайте, що шлюб – це не клітка, в яку хоче посадити вас чоловік, позбавивши спілкування з друзями і родичами.