В обновках - до перемоги. Команда з регбі "Верес-Рівне" сьогодні похизувалася новою формою, в якій вона намагатиметься вибороти призові місця на чемпіонаті України. На які результати сподіватися рівненським вболівальникам, та яка вона - нова форма регбістів - далі у сюжеті.

У грудні минулого року Народний клуб "Верес" підписав договір про співпрацю з головою Обласної федерації регбі Євгеном Голенком. Відтоді регбійна команда отримала назву "Верес-Рівне ". Гендиректор футбольного клубу наголошує: в обох команд спільна мета, а тому така співпраця - логічна. Такий вид спорту як регбі - поважає, бо він виховує необхідні для спортсмена риси.

А вже сьогодні регбійна команда "Верес-Рівне " презентувала нову ігрову форму - червоно-чорних кольорів. Подібну на ту, в якій змагається футбольна команда "Верес".

Свій перший весняний матч у чемпіонаті України з регбі рівняни гратимуть з ужгородською командою "Корзо". Головний тренер "Верес-Рівне " Ігор Родзяк зізнається: до матчу готувалися посилено, адже суперник сильний. Незважаючи на те, що один з провідних гравців отримав травму, тренер команди вважає, що "Верес-Рівне " має усі шанси на перемогу.

Серед спортсменів, яким пощастило вперше приміряти нову уніформу, - чемпіони України. Саме на них покладають великі надії у матчі з ужгородцями, рівень гри яких голова Обласної федерації регбі Євген Голенко оцінює дуже високо.

Відчути атмосферу змагання та підтримати нашу команду зможуть всі місцеві фанати регбі. Матчі відбудуться 9-10 квітня на стадіоні "Олімп", що на вул. Набережній.