Вогонь був настільки потужним, що згоріли балкони з першого по треті поверх у будинку, біля якого були припарковані мерседеси. П’ять місяців тому під цим же будинком згоріло Рено та "БМВ 520". Тоді говорили про підпал, про це свідчило і відео з камер відеоспостереження. Люди в балаклавах облили авто бензином і підпалили. За такою ж схемою діяли й цієї ночі.

Спалахнули два мерседеси біля будинку 21-б на Жукова близько 2 ночі. Припарковані автівки були під вікнами їхніх власників. Вогонь розгулявся за лічені хвилини, тож не лише вони а й мешканці усього під’їзду опинилися в димовому полоні. Аби діти не вчаділи, їх витягали на свіже повітря через сусідський балкон, що з іншої сторони будинку.

Наробили біди і ледь не позбавили людей життя і житла палії . У про це говорить і сам Святослав, авто якого палили. Він мешкає на першому поверсі. Обоє з дружиною Наталією займаються ковбасним бізнесом. Адже батько рівнянки – екс-депутат облради Олександр Андріюк, теж відомий у цій сфері підприємець. Власник мерседесу каже, погроз не було, тож зрозуміти причину підпалу й сам не може. Те, що паліїв знайдуть не йме віри. Адже так само, за такою ж схемою під його вінками спалили автівки у листопаді. Винних не знайшли. Цього разу окрім двох мерседесів загорілася мітсубіші. ЇЇ власник встиг відігнати авто, але тепер заліковує обпечені руки. Загорілась одна друга третя, власник вискочив, автомобіль горить власник хїде , колесо крутиться горить , вискочив своїми руками начав тушити , опїхав в лікарню, приїхав весь забинтований

Від вогню постраждав лиш він. А от матеріальні збитки понесли власники кількох квартир, адже вигоріли балкони з першого по третій поверхи, зайнялась і пластикова ринва і вагонка на перекритті.

Люди знову метушаться, щоб відновити пошкоджений фасад будинку, який вже пережив другу пожежу. Балкони після того підпалу відновили буквально місяць тому. Хто тоді підпалив Рено Меган, від якого зайнялось "БМВ 520" правоохоронці ще не встановили. Нині розслідують і нічний підпал.

Серія підпалів у Рівному триває, буквально наприкінці березня вогонь понищив два автомобілі на вулиці Коновальця в обласному центрі.