Сьогодні, 10 квітня, о 02:55 до Служби порятунку за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу на балконі дев’ятого поверху дев’ятиповерхового житлового будинку в місті Рівне по вулиці Фабричні 1.

За вказаною адресою оперативно виїхав черговий караул вогнеборці 1-ї державної пожежно-рятувальної частини на трьох спецавтомобілях (двох пожежних автоцистернах і одній автодрабині), а також на місце прибув оперативно-координаційний центр обласного управління ДСНС.

По прибуттю на місце виклику рятувального підрозділу, балкон трьохкімнатної квартири повністю був охоплений вогнем. Оцінивши обстановку, керівником гасіння пожежі було прийнято рішення подавати вогнегасячі засоби по висувній пожежній автодрабині. Разом з тим, інша група рятувальників в апаратах захисту органів дихання, з метою видалення диму з під’їзду будинку, повідчиняли вікна у коридорах сходових маршів з першого до останнього поверхів. Також було проведено по квартирний обхід помешкань громадян для того, щоб повідомити мешканців про подію та переконатися чи не потрібна допомога.

Силами рятувальників пожежу було локалізовано о 03:13, а ліквідовано – о 03:40.

Постраждалих та травмованих не має. Вогнем знищено диван та речі домашнього вжитку на балконі, а також пошкоджено вікно балкону та закопчено стіни житлової кімнати. Загалом на місці події працювало 14 чоловік особового складу рятувальників та 4 одиниці спеціальної техніки. Наразі причина пожежі з’ясовується, повідомили у ГУ ДСНС у Рівне нській області.

pic

pic