У "Вересі" - чергові зміни. Увесь тренерський штаб футбольного клубу подав у відставку, а керівництво її задовольнило. Такою стала реакція на два поспіль програші народної команди. Адже напередодні, у суботу, "Верес" поступився одному з аутсайдерів другої ліги - "Арсеналу - Київщина" з Білої церкви. Що далі чекає команду, та хто її очолить - у сюжеті.

Вони вже грали один проти одного. Тоді - на рівненському Авангарді - "Верес" переміг "Арсенал - Київщина" із рахунком 2:1. Повністю оновлена команда їде на матч у Білу церкву з бажанням довести вболівальникам: попри домашній програш здатна вигравати. Бере ініціативу з перших хвилин - і вже на 5-тій забиває.

Господарі поля теж не пасуть задніх. Після кількох безуспішних атак все ж долають захист та забивають у ворота Сергія Семена.

Упродовж гри команди намагаються вирвати перемогу - та удача, здається, відвертається від обох. А далі - і зовсім неочікуване - Іван Спичка стає автором голу. От тільки у свої ворота.

Як не намагалися гравці Вереса відігратися - нічого не виходило. Матч так і завершився з рахунком 2:1. Цього разу на користь команди з Білої церкви. Післяматчеві коментарі головного тренера "Вереса" короткі: забили швидко. Потім незрозуміло як пропустили. Автоголу пояснень немає.

Поразки "Вереса" пов'язують з кардинальним оновленням команди. Та грати довелося проти також практично нового Арсеналу. Білоцерківці переконують - рівняни нічим не здивували. Більше розчарувалися у власних помилках - тож перемога - це справа не лише майстерності, а й фарту.

Вже наступного дня тренерський штаб Вереса оголошує: йде у відставку. Все обіцяють пояснити у понеділок. Та на прес-конференцію так і не приходять. Натомість, тут з'ясовується: із попереднього тренерського штабу залишається лише тренер воротарів Сергій Вальков. А ще представляють вже нового тренера народного клубу - Володимира Мазяра. Він іще нещодавно працював із Дніпродзержинською "Сталлю", яку вивів з першої у Прем'єр-лігу.

До того ж заграють у "Вересі" і два нові футболісти: Олексій Зозуля та Ростислав Волошинович. Обидва є проханням новопризначеного тренера червоно-чорних. Ірина Ничипорук