У будь-якій справі є свої правила, є правила побудови стосунків з чоловіками, і їх потрібно знати, щоб не робити непотрібних помилок. Якщо ви ведете себе правильно, чоловік вам дзвонить і запрошує вас. Якщо дівчина розповідає собі та іншим, що він «просто боїться зобов'язань» або «не готовий до відносин», тут є два варіанти: або дівчина зовсім неприваблива, або, швидше за все, вона неправильно себе з ним веде. Якщо ви хочете вийти заміж, як вести себе правильно?

Перше – завжди виглядайте щасливо. У вас завжди веселі очі і сонячна усмішка. Ви ніколи не скаржитесь, ви не буваєте засмучені (впораєтеся? Це необхідно), ні про кого не відгукуєтеся погано. Ведете себе завжди ввічливо, як англійська королева в оточенні милих підданих. Друге - ви стежите за своєю зовнішністю і виглядаєте чудово. Зрозуміло, у вас немає ніяких шкідливих звичок, це несумісно з вашою задачею. Ви правильно харчуєтеся, ви займаєтеся корисним для вас спортом і танцями, у вас витончена фігура, ви завжди одягнені жіночно, охайно, яскраво і зі смаком.

Третє і головне - ви ставитеся до чоловіків добре, але заміж ви не прагнете, ні в кого не закохані і у відносинах сильно не зацікавлені. Тут важлива кожна деталь.

Друге - ви не прагнете заміж. Ні в якій розмові з чоловіком ніколи не кажіть "Я хочу заміж". Для чоловіків ця формулювання звучить зовсім не так, як воно чується дівчатам. Інша справа, якщо ви скажете: "Звичайно, завжди хочеться мати поруч близьку людину, про яку можна подбати, з ким можна побудувати щасливі стосунки!" - Зміст той же, а звучить привабливо.



pic

Третє і головне - ви не проти стосунків з чоловіками, але це більше потрібно чоловікам, а не вам. Якщо вам чоловік подобається, чому б не бути з ним теплою і відвертою, чому б не взяти його долоню в свою долоню або покласти свої руки йому на груди, переконуючи його в якійсь дрібниці? Це обіцяє чоловікові майбутнє тепло і радість, але якщо він сьогодні прийшов не голеним або у нього нудьгуючий вигляд, проведіть задумливо тильною стороною пальців по його щетині і скажіть серйозно: "Ти сьогодні не в дусі. Давай зустрінемося в інший раз, коли тобі буде до мене!" Ви не залежите від його рішень, у вас життя, яке вас цілком влаштовує, і ви легко можете клацнути чоловіка по носі", якщо раптом він хоч у дрібниці проявив неповагу до вас. Це один з найголовніших моментів вашої тактики: тримати себе так, щоб чоловік опинився у відносинах більш зацікавленим, ніж ви. Ознаки ви знаєте: більше зацікавлений у відносинах той, хто перший заговорює і останній прощається.

Ви зайняті. Ви дуже зайняті! "У мене мільйон справ!" - ваша улюблена фраза. І це правда! Серйозні чоловіки на дурепі не одружуються, тому вам дійсно потрібно мати список справ на кожен день. Ви зайняті, тому, коли чоловік сам вам телефонує, не говоріть з ним довше 10 хвилин. Ви зайняті, тому ви повинні закінчувати ваші розмови, як і побачення - першими. Так, іноді з жалем, тому що вам було приємно поруч з ним, але... "Пробач, мені вже пора!". Закінчуючи розмову першою, ви змушуєте чоловіка бажати нової розмови.

Якщо ви швидко прив'язується, користуватися цим правилам буває важко. Тому - стримуйте себе, не поспішайте прив'язуватися. Чоловіки роблять пропозицію тоді, коли розуміють, що можуть втратити ту, яку люблять.

Розвиток ваших відносин має бути подібно до повільного танцю, де ведучий - чоловік. Принаймні, йому так здаватися. Він повинен першим сказати: "Я тебе люблю. Я сумую без тебе. Я стільки розповідав про тебе батькам. Вони страшенно хочуть з тобою познайомитися". Чоловік повинен бути відкритою книгою, ви - загадкою. Коли ж він захоче вас розгадати серйозно - зробить вам пропозицію.

Правила, описані в статті, зовсім не гарантують вам того, що чоловік зробить вам пропозицію. Вона гарантує інше: ви не будете витрачати час на тих чоловіків, які серйозних пропозицій вам не зроблять.

Якщо дівчина зуміє стати сильніше своїх почуттів і почне вести себе розумно, щоб вийти заміж, вона вже тим самим створює базу для того, щоб пізніше вести себе розумно в сім'ї.