За вікном квітуча весна та щосили припікають промені сонця… Ви ще досі просиджуєте в офісах, а думки лише про омріяну відпустку? Так не гайте часу на роздуми, а гайда мрії втілювати в реальність.

Компанія «Море за 1 долар» продовжує дивувати своїх клієнтів. Відтепер, кожен рівнянин може відправитися на відпочинок у загадковий Таїланд лише за… 1 долар. Переможцю компанія «Море за 1 долар» подарує омріяну путівку на двох в одному із найкращих готелів Centara Grand Beach Resort Phuket 5* . Відпочинок за кордоном триватиме цілих 13 ночей.



pic

Умови участі зовсім прості. Варто зробити все чітко за інструкцією на сайті www.moreza1dolar.com.ua, заповнити спеціальну форму на сайті компанії www.moreza1dolar.com.ua – і Ви легко станете претендентом на головний приз – путівку до Таїланду!



pic

pic

Варто зазначити, що, окрім головного виграшу, компанія «Море за долар» вже не одноразово дарувала цінні призи своїм клієнтам. Тож рівняни мають чудову нагоду виграти ще й коштовні прикраси та цінні подарунки. Між тим, переможці попередніх акцій вже відвідали Єгипет, Туреччину, Арабські Емірати, Шрі-Ланку та Домінікану.



pic

pic

Якщо Ви все ще сумніваєтесь, чи брати участь у розіграші путівки у розкішну подорож, то просто уявіть собі ту атмосферу, коли ви на пляжі у Таїланді, ваші ніжки лоскоче морська вода, а пекучі промені сонця ніжать ваше обличчя. Не вагайтеся, можливо море в Таїланді хвилюється саме без вас!:)

pic