37-річний березнівчанин 11 квітня ввечері прямував додому вулицею Дорошенка. Однак через надмірну дозу алкоголю опинився на проїжджій частині. Це і не сподобалося двом чоловікам, авто яких у той момент рухалося цією ж дорогою. Вийшовши з машини, один із них ударив декілька разів в обличчя порушнику, від чого той упав і втратив свідомість, а кривдники зникли з місця події. Однак останніх згодом розшукали правоохоронці.

Потерпілого госпіталізували до Березнівської центральної районної лікарня, де медики діагностували у нього перелом щелепи, тріщину скроневої ділянки голови та алкогольне сп'яніння. Відомості за фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України.

У результаті проведених оперативних заходів поліцейські Березнівського відділення поліції встановили осіб, причетних до скоєння кримінального правопорушення. Ними виявилися 37-ми та 22-річний жителі села Моквин.

Як з'ясували правоохоронці, «порушник» правил дорожнього руху зачепив рукою їхнє авто «ВАЗ 2109», що і призвело до конфлікту та нанесення тяжких тілесних ушкоджень березнівчанину пасажиром легковика, однолітком потерпілого. Наразі досудове розслідування триває. За скоєне відповідно до санкції статті зловмиснику загрожує покарання на строк від п'яти до восьми років. Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП в Рівне нській області