Близько 21 години 11 квітня у смт Клевань Рівненського району сталася дорожньо-транспортна пригода за участю двох автомобілів. У результаті зіткнення травмувалися двоє чоловіків.

45-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «Chana Benni», на перехресті вулиць Сагайдачного та Л.Українки, виїжджаючи з другорядної дороги на головну, не надав переваги в русі автомобілю «ВАЗ 21061». Внаслідок ДТП 19-річний водій «вазівки» та пасажир, жителі Клевані, отримали незначні тілесні ушкодження. На місце пригоди поліцейські викликали «швидку». Потерпілим надали необхідну допомогу та відпустили додому. Водія доставили до медичного закладу для освідчення, результати якого — 1,3 проміле алкоголю.



pic

Як з’ясувалося, за три години до цієї дорожньо-транспортної пригоди наряд поліції на водія автомобіля «Chana Benni» склав адміністративний протокол за відмову від проходження огляду на стан алкогольного сп’яніння. Нетверезого водія відсторонили від керування, про що він був попереджений письмово, та доставили його транспортний засіб за місцем проживання.



pic

Відомості за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування. Про це повідомили з відділу комунікації ГУНП в Рівне нській області

Фото сайту VSE