Живете у Львові, а придбали машину у Рівному? Зареєструвати її можна відразу, не витрачаючи ні хвилини. Такі новації вже опановують у обласному центрі. А ще певні зміни зазнав і порядок отримання та обміну посвідчення водія. Відтепер за водійськими правами у Рівне вимушені їхати жителі п'яти районів області. На що іще вплинули зміни - далі у сюжеті.

Посвідчення водія - обов'язковий атрибут для того, хто хоче мати власний автомобіль. Відтепер отримати, чи зробити обмін водійського посвідчення можна незалежно від місця реєстрації самого водія. Заступник директора сервісного центру Віктор Залюбовський розповідає, що після реорганізації, навантаження на сервісний центр збільшилось, адже тепер приймають не лише рівнян, а й водіїв з районів.

Пан Віктор радить людям звертатись тільки до співробітників сервісного центру, а не користуватись послугами так званих "рішал". Мовляв, так і швидше і простіше для самого водія.

Окрім того у сервісному центрі також проводять обмін посвідчення водія, виготовляють дублікатти, та приймають іспити на отримання водійського посвідчення.

Водіям з досвідом та початківцям Перший місцевий приготував весняний подарунок - із 12 квітня на каналі стартує нове автомобільне шоу - Драйв тайм. цікавинки, новинки і ще чимало іншої корисної автомобільної інформації у ефірі відтепер щовівторка о 22.05.