Гроші на розчищення Усті, обмеження роботи закладів у нічний час та мораторій на встановлення нових біл-бордів. Ці питання і не тільки активно обговорили під час чергового засідання міськвиконкому. Про які суми йдеться та коли нові обмеження вступлять у дію - далі у сюжеті.

Маленька річка Устя не витримує хамського ставлення. Про це говорять і екологи і чиновники. Відтак вже декілька років у Рівному існує програма розчищення і впорядкування малих річок. Однією з найбільших причин, через що страждає Устя, це відсутність каналізаційних мереж, зливової каналізації, забудова заплави річки, укріплення русла річки бетонними плитами, які заважають течії. Що вже зробили, аби врятувати Устю - звітує начальник управління економіки міста.

А поки екологи намагаються врятувати Устю від забруднення, поліціянти хочуть врятувати молодь від нічних гулянь. Тож пропонують обмежити роботу кафе-бару "Торнадо" через чималу кількість злочинів поблизу.

Така кількість злочинів зафіксована з 1 січня 2015 року по перший квартал 2016. Схожа ситуація і поблизу розважального закладу Стадіо-паб.

Тож правоохоронці рекомендують обмежити роботу цих закладів до першої ночі. Остаточне рішення прийматиме спеціальна комісія. Між тим на міськвиконкомі сьогодні наклали мораторій на встановлення білбордів. Тож нових у Рівному не будуватимуть, а ще зноситимуть ті, що псують вигляд міста. Рішення прийматиме спеціально створена комісія. До слова, нині у Рівному близько 900 білбордів.