Комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради долучився до проекту «Жива книга». Цього разу у рамках проекту в обласній універсальній науковій бібліотеці відбулася зустріч з вісімнадцятиразовим рекордсменом світу з гирьового спорту Євгеном Гончаренком.

Під час презентації Євген Гончаренко розповів про своє життя, спортивні досягнення, боротьбу з тяжкими хворобами. Всі присутні мали можливість особисто поспілкуватися з «Людиною-сенсацією» і висловити своє захоплення таким видатним українцем. А щоб продемонструвати свою спортивну форму, 77-річний чоловік просто посеред бібліотечного залу показав вправи з гирями.

- За останні 32 роки спортивного життя Євген Гончаренко встановив величезну кількість рекордів в гирьовому спорті, взяв участь в десятках змагань як в Україні, так і за межами нашої держави. Такі унікальні досягнення київського силача були здобуті не завдяки, а всупереч страшним діагнозам, які лікарі діагностували на той момент 45-річному чоловіку. Він зумів не просто перемогти недугу, а й досягти видатних результатів у спорті, - розповіли у комунальному закладі «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівне нської обласної ради.

На знак поваги до «Людини-сенсації» Євгену Гончаренку було вручено унікальне видання «Рівне нщина спортивна», упорядником якого є комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та подарунок від Відділення НОК України в Рівне нській області.

Про це повідомили з прес-служби Рівне нської обласної ради