У селищі міського типу Клесів 12 квітня у результаті порушення правил дорожнього руху водій легковика зіткнувся із мопедистом. Останнього з численними травмами госпіталізували до лікарні. Винуватця ДТП наразі розшукують поліцейські.

На місці події слідчо-оперативно група встановила, що водій автомобіля «Ford Sierra» та мопед марки «Alpha» під керуванням 74-річного жителя Клесова рухалися в зустрічному напрямку.



pic

Зі слів очевидців, керманич іномарки, не вибравши безпечної швидкості руху, не впорався із керуванням і виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся із мопедистом. Унаслідок ДТП останнього госпіталізували у Сарненську центральну районну лікарню, де у нього діагностували відкриті переломи ніг, вивих плеча та забої голови.



pic

Чоловікові зробили декілька операцій. Зараз він перебуває у реанімаційному відділенні.

Винуватець ДТП із місця пригоди втік, залишивши зачиненим свій автомобіль. Правоохоронці наразі проводять оперативні заходи щодо встановлення особи водія. Попередньо відомо, що він також проживає у Клесові.



pic

Відомості за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому тілесні ушкодження, внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. Транспортні засоби з механічними пошкодженнями поміщено на штрафмайданчик. Проводиться досудове розслідування.

Про це інформує відділ комунікації ГУНП в Рівне нській області