У Рівному презентують книгу "Добрий слід на землі": штрихи до портретів відомих журналістів Рівненщини". Захід проводять з метою ознайомлення громади із спеціалістами в галузі журналістики та поліграфії, популяризація їх творчості.

20 квітня 2016 року о 15 год у відділі мистецтв Рівне нської обласної універсальної наукової бібліотеки відбудеться презентація книги «Добрий слід на землі»: штрихи до портретів відомих журналістів Рівне нщини» із серії «Золоті імена Рівне нщини».

У книзі «Добрий слід на землі» розповідається про відомих журналістів, поліграфістів нашого краю, їх становлення та досягнення від радянських часів до сьогодення. Особливе місце займають спогади про колег журналістів, котрих вже немає в живих та журналістів-сучасників. Книга ілюстрована світлинами та призначена для широкого кола користувачів.

Цим виданням (за задумом члена Національної спілки журналістів України Миколи Кривого) продовжується серія «Золоті імена Рівне нщини» про знаних у краї людей, чиї суспільні і професійні здобутки можуть бути взірцем для наслідування та поцінування.

Також, під час заходу, прозвучить пісня-гімн «Ми-журналісти» (музика А. Пастушенка на слова П. Велесика) та інші композиції.

Про це інформує відділ маркетингу та наукової роботи Рівне нської ОУНБ