Іще у грудні минулого року конфлікт стався поміж десятикласником та директором навчального закладу. Після цього батьки написали заяву до поліції. Що змінилось у житті учня, як проходить слідство та чого вимагають батьки - далі у сюжеті.

Так у грудні минулого року Валентин розповідав про інцидент, який стався між ним і директором школи. Батько хлопця каже: то був не перший конфлікт. Тому вирішив розставити усі крапки над і та написав заяву до правоохоронців. Доказом стали не лише розповіді хлопця, а й освічення лікарів.

За словами пана Олександра, чекати висновків медиків також довелося довго. Переконує: нібито так навмисно затягували слідство. Втомившись чекати, коли правоохоронці винесуть своє рішення, Олександр Клименко прийшов за конкретною відповіддю до районних чиновників. Її отримав під час телемосту, який Перший місцевий проводив у Костополі.

Втім, Олександр Клименко стверджує протилежне. Мовляв директор школи продовжує працювати. Ба більше: нібито почав мститися тим, хто не розділив його точку зору.

Чи так все насправді, вирішили поцікавитися у самого директора школи. Та у навчальному закладі Перший місцевий зустріли прохолодно.

Не вдалося почути позицію директор і у телефонному режимі. Упродовж двох днів на дзвінки журналістів він не відповідав. Коли ж таки підняв слухавку, розмова видалася короткою.

Більше освітянин на спроби зв'язатися не реагував. Не очікуючи завершення розслідування, батьки перевели десятикласника Валентина Клименка у іншу школу. Хлопець каже: тут йому значно краще, та й конфліктів не має.

А між тим правоохоронці досі продовжують розбиратися у нюансах конфлікту. За словами слідчого, Дмитра Веремчука, вони отримали заяву від батька, вона була внесена до єдиного реєстру досудового розслідування, та було відкрито кримінальне провадження.