Одні розважаються, а інші спати не можуть. Рівняни скаржаться на нічні розважальні заклади. Переважно ті, хто живе поблизу. Вони кажуть - чим ближче до літа тим частіше нічних прецендентів. А тому пропонують - обмежити роботу розважальних закладів.

Нічні розважальні заклади дошкуляють рівнянам. З потеплінням мешканці прилеглих до них будинків все частіше скаржаться на галас та бійки. Переважно обурюються люди похилого віку, а також сім'ї з маленькими дітьми. Бо ж відпочивати у нічний час не можуть. Найбільше, кажуть, таких ситуацій навесні та влітку. Рівнянка Наталія з сім'єю живе в одній із п'ятиповерхівок, що розташовані поблизу розважального закладу.

Скаржаться навіть ті, які живуть не біля самих нічних закладів. Втім, думки рівнян різняться. Одні переконують - потрібно обмежувати роботу розважальних закладів міста, інші ж - не бачать у цьому проблеми.

Працювати чи ні розважальним закладам після півночі регулярно вирішують на засіданнях міськвиконкому. Цього разу у об'єктиві - кафе-бар "Торнадо". Правоохоронці наполягають: заклад розміщений біля навчального закладу, на гучну музику - чимало скарг, та й нерідко фіксують неподалік значну кількість злочинів. Тому й запропонували обмежити роботу закладу.

Відзначився і "Стадіо-паб".

Тож цим закладам, розташованим неподалік житлових будинків, пропонують обмежити час роботи до 1 ночі. А от скандальний розважальний заклад "Октант" після чисельних скарг рівнян та чималу кількість правопорушень - закрили. Натомість ресторан-бар Бармаки, розташований поодаль від людських осель, працюватиме до 22 години.