18-річний Максим у лікарні. Його життю нічого не загрожує. Всього потерпілих студенів троє - усі звернулись до поліції. Бо під ранок у п’ятницю їх побили сусіди по кімнаті в гуртожитку. Бійка виникла, коли Максим зробив зауваження студентам з Туркменістану, які гучно поводились. В хід пішли кулаки. Детальніше про це у сюжеті.

Ранок п’ятниці видався неспокійним у шостому гуртожитку на Чорновола в Рівному. Студентів, які ще досипали останні години, розбудила гучна музика. Почув її Максим - він зараз у лікарні з травмованою головою.

Зауваження не сподобалось трьом студентам з Туркменістану, які живуть у цьому ж гуртожитку навчаються на механіків. Вже згодом вони почали з’ясовувати упереджене ставлення до себе з старостою гуртожитку, якого покликали інші студенти.

Але не встиг староста спуститись на 4 поверх, як його знову викликали на 6-ий. Той взяв товариша, й відправився заспокоювати студентів. Коли хлопці піднялись то вже застали бійку, тоум кинулись розбороняти хлопців. Хто його саме бив Максим каже, не бачив.

Цей момент якраз побачив Вадим, який теж прийшов розбороняти хлопців.

Тим часом на місце викликали медиків і правоохоронців. Максима госпіталізували у нейрохірургічне відділення рівненської міської лікарні.

Тим часом студенти університету ініціюють власне розслідування і розбір польотів. І хоч, кажуть прости іноземців-студентів нічого проти не мають, конкретно ці ініціатори бійки мають понести покарання.

Втім до завершення розслідування кримінального провадження про це говорити рано. Поки ж хлопці з гуртожитку не виселені. Хоча по факту вже тут не живуть – пішли на зйомку квартиру.