Завершився обласний етап «Сімейних перегонів. ОСББ», який проводився серед переможців другого етапу змагань одночасно у трьох групах: міста Рівне, Дубно та Сарни.

Традиційно до складу команд під час третього етапу входило чотири особи: двоє дітей віком до 14 років та двоє дорослих, діти яких є у складі команди. Серед учасників – не лише переможці попередніх етапів, а й сім’ї, які не здобували перемог раніше, проте проявили бажання долучитися до визначення найспортивнішої сім’ї, а заодно і поборотися за путівку до суперфіналу.

- Ми підготували завдання таким чином, щоб нівелювати різницю у віці між учасниками. Для цього команди змагалися як в спортивних естафетах, таких як: «Регбі», «Баскетбол», «Футбол», «Доджбол», так і в інтелектуальному конкурсі з питаннями на спортивну тематику. Завдання сподобалися як малечі, так і їхнім батькам, - розповіли у комунальному закладі «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівне нської обласної ради.

Цього разу тріумфаторами рівненської групи стала збірна команда, в якій об’єдналися представники сімей Левенець і Шолопак. У Сарненській групі перемогу здобула команда, яку утворити сім’ї Демчуків і Смоляків. А в Дубенській групі золото виборола команда створена з сімей Савчуків та Кучмеїв.

Усі призери та переможці третього туру «Сімейних перегонів. ОСББ» були нагороджені кубками, дипломами і медалями комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівне нської обласної ради та призами від Відділення НОК України в Рівне нській області. У червні команди-переможниці третього етапу змагань матимуть змогу поборотися за головний приз у суперфіналі.

Про це повідомили у прес-службі Рівне нської облради

pic

pic

pic