Ощадбанк, детально вивчивши потреби клієнтів мікро-, малого та середнього бізнесу, вдосконалив програму кредитування підприємців на придбання основних засобів з оформленням їх у заставу. В рамках програми для ММСБ клієнти можуть придбавати в кредит не тільки нові транспортні засоби, а й будь-яке обладнання та устаткування, а також основні засоби, що були у використанні.

Придбати в кредит можливо легкові та вантажні автомобілі, автобуси, спецтехніку, дорожньо-будівельні машини, трактори, комбайни, іншу сільськогосподарську техніку та навісне обладнання, виробниче та промислове устаткування строком до 5 років з початковим внеском від 30% (в рамках співпраці з партнерами – від 20%). Забезпеченням виступає майно, що придбавається за кредитні кошти. Додаткове забезпечення не вимагається. Процентна ставка та комісія залежить від суми та строку кредитування.

«Малі та середні підприємства на сьогодні є двигуном розвитку економіки. Чимало таких компаній потребують модернізації, і Ощадбанк готовий надати їм суттєву підтримку», – зазначив заступник голови правління Ощадбанку Андрій Стецевич.

Програма також відкриває нові можливості для співпраці з партнерами, які здійснюють реалізацію транспортних засобів, сільськогосподарської техніки та обладнання, щодо пропонування клієнтам ММСБ пільгових умов кредитування.

Детальніше про умови кредитування ММСБ дізнавайтесь на сайті Ощадбанку.

Нагадуємо, що для підприємств агропромислового комплексу діють акційні умови кредитування з процентною ставкою від 21% та комісією від 0,2%.

Як повідомлялось раніше, у 2016 році Ощадбанк очікує на збільшення клієнтської бази мікро-, малого та середнього бізнесу на 30%.

Про це повідомляє прес-служба Ощадбанку