За добу до поліції надійшло 30 повідомлень про скоєння крадіжок. За 29 фактами відкриті кримінальні провадження за статтею 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До поліції повідомив 72-річний житель Гощі, що невідома особа з подвір’я його господарства викрала велосипед та посуд. Правоохоронці встановили, що крадіжку скоїв раніше судимий 38-річний місцевий мешканець. Поліцейські викрадене вилучили і проводять досудове розслідування.

Оперативники Рокитнівського відділення поліції встановили, що крадіжку автопричепу марки ПФ-01 «Фермер» із подвір’я жителя селища Рокитне скоїв 53-річний житель села Рокитне. Правоохоронці проводять досудове розслідування.

До Рівне нського відділу поліції звернулася 36-річна рівнянка та повідомила, що невідома особа, пошкодивши врізний замок комори, яка розташована у під’їзді багатоповерхівки, викрала тренажер та слюсарні інструменти. Правоохоронці проводять розшукові заходи з метою встановлення осіб зловмисників. Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП в Рівне нській області.