Нові мешканці зявилися у рівненському зоопарку. Це парочка Синьо-жовтих папуг та карликові поні. Перші до Рівного переїхали з Варшави. Другі - з Праги. Зараз новосели поволі приживаються в Україні.

Такими несподіванними звуками зустрічають гостей зоопарку його нові мешканці - синьо-жовті Ари. Так дикі папуги співають і на батьківщині - в Бразилії та Панамі. Незабаром їх переселять у нові апартаменти - просторіші і тепліші. Аби сонцелюбиві пернаті почувалися як у себе вдома - в Центральній Америці.

Поруч синьо-жовтих Ар шість - карликових поні. Вони приїхали з Чехії. І за кілька тижнів вже освоїлися. Полюбляють їсти з рук і дружити з дітлахами. Тому незабаром кататимуть маленьких відвідувачів зоопарку. Поки ж вони на карантині. Такі санітарні вимоги - пояснюють фахівці.

У зоопарку сподіваютьсь що Синьо-жовті Ари приживуться у зоопарку як і їх попередники кенгуру, носухи, та сурікати. Які також приїхали з Варшави. У планах рівненського зоопарку поповнити колекцію лемурами, однак для цього потрібно будувати нові вольєри.