Туди він потрапив у березні з черепно-мозковою травмою. Його окривавленим біля власного будинку в Зорі побачили сусіди. Він був без свідомості і скільки пролежав біля своєї автівки не ясно. Весь цей час медики боролися за життя Сергія Семенця, а правоохоронці з’ясовували обставини, при яких він отримав травми. У суботу чоловік помер. В поліції ж досі не можуть сказати – травмувався він через власне падіння, чи йог побили.

Непритомним Сергія Семенця знайшли неподалік від п’ятиповерхівки у Зорі, де чоловік проживав з сім’єю. Він невідомо скільки пролежав біля «Daewoo Lanos», це його авто.

Чоловіка у важкому стані швидка доставила до рівненської міської лікарні. У нього медики діагностували забої головного мозку, крововилив у мозок. Стан розцінили як стабільно важкий, провели консервативну терапію. Тут він прийшов до свідомості, але за кілька годин його стан значно погіршився.

Сергій Семенець перебував у відділенні нейрореанімації, на апаратному диханні. Характер важкості травми не давав змоги говорити про позитивні зміни після операції. Чоловік був у комі. Травми, які він отримав за словами медиків, могли бути і від падіння і від чийогось удару.

Син Сергія Семенця повідомив, батько не говорив про проблеми на роботі чи якісь погрози. Тай не сказав би, якби були. На серце теж не жалівся, хоча лікарі побачили у пацієнта порушення серцевого ритму. Це ймовірно, могло стати причиною тимчасової втрати свідомості, після чого він міг впасти. Але керівник міста після інциденту наголошував – у Рівному виникає багато будівельних скандалів. Тож припускав, що Сергій Семенець міг постраждати через роботу. Правоохоронці тоді ще відкрили кримінальне провадження. Нині ж вже з’ясували – погроз архітектору не було.

Сергій Семенець помер у суботу, у другій половині дня. Йому було 55 років. У поліції ж поки не можуть сказати, чи він травмувався сам, чи то справа рук зловмисників.

Надалі розслідування продовжуватимуть, аби з’ясувати усі обставини, що передували трагедії.