Хатія Деканоідзе прокоментувала прийняття судами рішень про відновлення на посадах працівників, звільнених за результатами атестації.

Глава Національної поліції подякувала громадськості і, зокрема, громаді Рівне нщини за підтримку поліції на шляху реформ. Вона також зазначила, що, на жаль, суди приймають рішення про відновлення на посадах працівників, звільнених з поліції за результатами атестації.

«Наша атестація висить над ними, як меч. Ми будемо боротися, ми будемо подавати апеляцію», – зазначила глава Національної поліції України.

Вона також підкреслила, що правоохоронна система має розвиватися синхронно.

«Неможливо, щоб Національна поліція реформувалася, а в судовій системі і прокуратурі просто не було ніякого руху», – наголосила Хатія Деканоідзе.

Глава Нацполіції заявила, що не працюватиме з людьми, які намагаються працювати «за поняттями». Також Хатія Деканоідзе підкреслила, що для неї не існує подвійних стандартів, а також рішень, які приймаються потай від громадськості.

«Все прозоро, все – відкрито», – наголосила вона.

Хатія Деканоідзе закликала громадськість і журналістів, які цікавляться майбутнім Національної поліції, не опускати рук, адже це стане «перемогою реваншизму».

«Я боротимуся до кінця, поки я тут, поки я жива, і допоки ви і суспільство з нами», – підкреслила глава Національної поліції України.

Про це інформує Департамент комунікації Національної поліції України