Весілля смарагдового кольору краще всього підійде, для відтворення атмосфери вишуканості і натуральності.

(8Значення смарагдового кольору

Незважаючи на свою яскравість, смарагдовий колір символізує стабільність, послідовність. Смарагдовий - це красивий відтінок зеленого, який уособлює собою життя, гармонію, енергію. Смарагдовий колір можна описати, як живий, сяючий та соковитий. Це колір краси і стриманої елегантності. Тому, такий колір найбільше підходить для оформлення весілля.

Оформлення весілля в смарагдовому кольорі

Смарагдовий колір один із універсальних кольорів, тому оформлення приміщення в цьому кольорі виглядає святково і аристократично. Оформлювати весілля смарагдовою гамою можна в будь-яку пору року.



pic

Смарагдове весілля краще організувати на природі або у весільному наметі. Банкетний зал також підійде. Для оформлення використовуйте повітряні кулі зелено-смарагдовою гами, атласні і шифонові стрічки. Розвісьте текстильні драпірування у вигляді тюлю і штор, або скористайтеся спеціальними полотнами, які допоможуть перетворити конфігурацію приміщення. Доповнити смарагдовий колір допоможуть інші відтінки пастельної гами.

Банкетні столи накрийте білосніжними класичними скатертинами в підлогу, з малюнками та візерунками смарагдового кольору. Розкладіть серветки, склавши їх у формі алмазу. Надягніть на стільці ошатні смарагдові чохли. За бажанням чохли для стільців можна декорувати бантами з атласу, також підійдуть в якості декору для стільців стрічки в зелено-смарагдовою гамі.

Додатково для прикраси столів та інтер'єру можна використовувати натуральні овочі та фрукти. Це можуть бути груші, яблука, лайм. Зона, призначена для десерту, може стати чи не основним елементом свята. Для смарагдовою весілля використовуйте яскраві цукерки і солодощі всіх відтінків смарагду.



pic

Весільне вбрання для весілля в смарагдовому кольорі

Шик повинен простежуватися і у весільному одязі молодят. Такий оригінальний образ надовго запам'ятається всім гостям.

Якщо сукня смарагдового відтінку - надто сміливий для вас крок, тоді не варто виходити за рамки класики, можна розбавити білу сукню яскравими смарагдовими акцентами, у вигляді різноманітних смарагдових аксесуарів і туфельок.



pic

Не обійтися нареченій без смарагдового кольору у весільному макіяжі. Проте не перестарайтеся, досить намалювати акуратні смарагдові стрілки або додати на віки стрази смарагдового кольору.

Також можна зробити смарагдовий манікюр і педикюр.

Вбрання нареченого не повинен випадати з загальної концепції смарагдовою весілля. Чорний класичний костюм можна доповнити краваткою чи метеликом смарагдового кольору, парою запонок і бутоньєркою. Залежно від стилю вбрання, нареченому допоможуть виділитися шкарпетки смарагдового кольору і шнурки на черевиках.