Класичний білий в оформленні весілля поступово здає свої позиції модному благородного кольору айворі. У нас він відомий під назвою «колір слонової кістки» або «шампань». Ніжний "ivory" підійде всім нареченим без винятку, адже його багата палітра відтінків дозволяє підібрати вбрання для кожного типу, віку, а також смаку. Весілля в кольорі слонової кістки - це відмінний вибір для бажаючих надати своєму весіллю оригінальності.

Кремову весільну сукню можна побачити у всіх модних показах сучасних дизайнерів. Багатий вибір фасонів одягу: від традиційного ретро до мінімалістичного, бального та грецького. Айворі - виграшний колір, який відмінно буде виглядати в одязі, що поєднують різні матеріали (атлас з шифоном, шовк з гіпюром).

Головне, на що дівчатам рекомендується звернути увагу - це на відтінок тканини. Він має теплі, а також холодні відтінки, вибирати які потрібно з урахуванням свого кольоротипу.



pic

1.Весняного кольоротипу, дівчатам зі світлими, золотистим волоссям і шкірою, повинні підійти практично всі відтінки "ivory". Приміряти сукню потрібно не тільки при штучному освітленні, але також глянути на нього при природному світлі, щоб оцінити вбрання, його відповідність вашій шкірі, засмазі.

.Осіннього кольоротипу з легкої жовтизною шкіри рекомендується відмовитися від золотого, вершкового "ivory". Перевагу віддавайте холодним тонам.

3.Зимового кольоротипу нареченим краще вибирати тільки холодні тони, наприклад, паперовий, максимально наближений до білого.

4.«Літнім» дамам ідеально підходять коричневі, бежеві, персикові, рожеві відтінки айворі, підкреслюють засмагу.



pic

Костюм нареченого повинен відповідати тону сукні його обраниці. Якщо образ нареченої складається з паперового або коричневого айворі, то нареченому рекомендується вибирати сірий костюм, кольору мокрого асфальту або класичний чорний.

Пам'ятайте, не варто при створенні образу нареченого застосовувався білий колір, інакше на його тлі сукня кольору слонової кістки ризикує здатися бруднуватою, застарілою. Бажано, сорочку майбутнього чоловіка пошити з матеріалу того ж тону, що основний колір сукні його обраниці. Взуття нареченого, а також туфлі нареченої підбираються з урахуванням обраної колірної гами.

Ідеї одягу для свідків і гостей

Придумуючи образи подружкам нареченої, підтримуйте тему весілля в кольорі айворі. Наречена повинна бути центром події, але подружкам та свідкам потрібно створити вбрання, відповідне темі урочистості та одягу молодят.

Оскільки образ нареченої має кремовий колір, він повинен простежуватися і в шатах подружок. Вибирайте для цього тканину на кілька тонів темніше матеріалу для весільної сукні.

Вбрання молодят, свідків, подружок, в яких використовується колір "ivory", вистачить для підтримання теми свята. Але деяким парам хочеться, щоб гості прийшли на весілля в єдиному стилі. Для цього разом із запрошеннями листівками ви можете відправити своїм гостям нагрудні хусточки, виконані в головному кольорі урочистості, вказавши тему весілля.



pic

Весільні аксесуари в айворі тонах

Весілля в тонах айворі повинна створюватися не тільки за рахунок костюмів подружжя. За допомогою важливих дрібниць ви можете розставити правильні акценти. Зверніть увагу на букет нареченої, весільний торт та запрошення для гостей.

Поєднання кольору айворі з іншими квітами

Айворі - вдячний колір, який чудово поєднується з безліччю інших відтінків: від пастельних до яскравих. Класичним варіантом для весілля є поєднання кремового тони з золотом. Залежно від вибраного відтінку підбираються інші кольори. З коричневим "ivory" добре будуть виглядати деталі шоколадного кольору з рожевим - елементи кольору чайної троянди. Бежеві айворі вигідно заграють з матово-фіолетовим або кавовим кольором. До паперового - підійдуть м'ятний, бірюзовий або відтінки блакитного.