На Рівненщині засудили водія, який будучи п’яним скоїв аварію. Жахлива ДТП сталася у Дубровицькому районі у листопаді минулого року. Правоохоронці повідомили, ввечері на автодорозі між селами Нивецьк та Грицьки водій автомобіля «ВАЗ» не впорався з керуванням, вилетів на обочину та врізався в дерево.

Вазом керував місцевий мешканець, якому 26 років. У салоні знаходилось ще троє хлопців. Між селами Нивецьк та Грицьки водій не впорався з керуванням і влетів у дерево. Від удару пасажир, який сидів на задньому сидінні, вилетів з автомобіля. Від отриманих травм 20-річний житель села Нивецьк, вчитель місцевої школи, помер на місці.

29-річного пасажира легковика, жителя села Соломіївка, з відкрито-черепно мозковою травмою доставили в приймальне відділення Дубровицької райлікарні. 26-річний водій, який проживав у селі Грицьки та ще один пасажир, не постраждали.

Дубровицький районний суд нещодавно виніс вирок горе-водієві. Його визнали винним у скоєнні ДТП та призначили 4 роки позбавлення волі також позбавили права керувати транспортними засобами на два роки. Втім від цього покарання його звільнили із іспитовим строком на два роки.