Для того, аби правильно підібрати прикраси для волосся, для початку потрібно обрати весільну сукню. Фата чи квіти – це не єдині варіанти, тому можна проявити оригінальність та створити неповторний та гармонійний образ.

Фата/Вельон

Цей аксесуар прийшов до нас із давніх часів, проте зараз він видозмінений. У багатьох народів світу голову нареченої покривали хусткою, яка захищала її від злих поглядів, заздрості та служила оберегом. Це досить класичний варіант, хоча модні тенденції навіюють альтернативні види прикрас, тому сучасні наречені почали все частіше відмовлятися від цього аксесуару.



pic

Вуаль

Якщо у вас немає бажання одягати довгу фату, то її можна легко замінити вуаллю, яка буде повністю або частково закривати обличчя. Це дуже стильний та загадковий аксесуар, який надає елегантності та нотку стилю ретро.



pic

Корона

А чому б і ні? Корону можна одягти і на власне весілля. Такий аксесуар найбільше підійде тим, хто обрав пишну весільну сукню, як у принцеси.

Діадема

В якомусь сенсі, це та ж корона, дещо видозмінена. Богиня Гера, дружина Зевса, постає в діадемі, а вона є покровителькою жінок, шлюбу та народження дітей.

Обруч чи обідок

Також, дуже популярний і непоганий варіант, проте, перед тим як обрати, потрібно перевірити, чи добре він тримається на волоссі. Цей аксесуар гарно дивиться і на короткому, і на довгому волоссі. Обруч чи обідок можуть бути прикрашені різним камінням, перлинами, бісером, квітами чи іншим матеріалом.

Віночок з квітів буде однаково гарно дивитися і влітку, і взимку. Цей аксесуар додасть ніжності, легкості та жіночності вашому образу. Ви можете обрати великі громіздкі квіти або маленькі, більш витончені. Можна вибирати як живі, так і квіти зі штучних матеріалів.



pic

Квіти в волоссі

Цей варіант підійде для більш скромних зачісок, які не варто перевантажувати аксесуарами. Ви можете обрати живі квіти або створити собі унікальний аксесуар зі штучних матеріалів за допомогою дизайнерів, які виготовляють весільні прикраси.



pic

Брошка або гребінь

Скромний та вишуканий аксесуар, який швидше підкреслить вашу зачіску, ніж буде її головним акцентом.

Шпильки

Якщо ви не прихильниця масивних прикрас, то можете обрати шпильки прикрашені перлинками, камінням чи квітами.

Перед тим, як обрати варіант для себе, переконайтеся, що вам буде личити обрана прикраса та гармонійно підкреслюватиме ваш образ.

Джерело: www.uamodna.com