Захищав українську землю, та отримати її від держави не може. Боєць АТО, який повернувся з фронту інвалідом, не може отримати обіцяну земельну ділянку у Березному, де вже три роки проживає з сім'єю. Каменем спотикання стала... запорізька прописка бійця. Це, за переконанням місцевої влади, причина не виділяти земельну ділянку. Детальніше - далі у сюжеті.

Олександр Сідов родом із Запоріжжя, в 2010 році пішов служити в армію на контракт, та через декілька років був призваний в зону АТО, де отримав вогнепальне поранення.

Уже три роки Олександр живе у місті Березному разом з дружиною. Коли повернувся зі Сходу написали заяву на отримання земельної ділянки. Та замість наділу отримали відмову.

Отримуючи лише письмові відмови, подружжя вирішило поцікавитись у місцевих чиновників, аби ті дали конкретну відповідь. Її отримали під час телемосту Рівне - Березне, який проводив Перший місцевий.

Журналісти Першого місцевого вирішили поцікавитись у юриста, чи дійсно чиновники ухвалювали рішення відповідно до законодавства.

Молоде подружжя планує все таки отримати земельну ділянку саме в Березному. Тим більше за словами юриста вони мають на це повне право.