Переіменувати переіменоване назад, працювати за новими правилами і поділити землю - основні питання, яким присвятила своє засідання Рівнерада. Депутати вчергове розглядали звернення містян, а ще знову заговорили про новий регламент. Навіть озвучили основні суперечливі моменти. До чого договорилися - далі у сюжеті.

Не естетичні, а фізичні і навіть фінансові питання хвилюють міських будівельників. За словами керівника державної архітектурно-будівельної інспекції, нині галуззю керують гроші - законне будівництво чи ні. А на інспекторів його відомства і взагалі чинять тиск.

А от представниця центру комунальних платежів і взагалі звернулася до мера: досить вказувати керівникам комунальних підприємств, з ким працювати, а ким ні.

Мер розводить руками - таких вказівок не давав, та й відношення до єдиного рахунку не має. А от відповідь обіцяє дати письмову. Так сам письмово обіцяють роз'яснити рівнянам, як повернути переіменованій вулиці стару назву. З таким проханням на сесію прийшов представник колишньої вулиці Макаренка. Чоловік каже: усі мешканці 19 будинків під заявою підписалися. А якщо і переіменовувати вулицю, то принаймні з людьми узгодити нову назву.

За тим депутати беруться розглядати новий регламент. Упродовж 20 хвилин озвучують нововведення і чергові пропозиція. Врешті, вирішують зібратися іще раз у вівторок і остаточно пройтися по всіх пунктах нового регламенту. А вже після цього проголосувати. На цьому і зійшлися. Тож перейшли до питань земельних.

Врешті депутати подискутували і переголосували це питання. Щоправда необхідної кількості голосів для його прийняття так і не знайшлося.