Переможцями стали учасники з Хмельницької, Рівненської та Житомирської областей.

Чемпіонат України західного регіону з мотокросу відбувся в селищі Оженин 17 квітня. Змагання проходили за правилами Мотоциклетної Асоціації України. Організовували Кубок України західного регіону мотоклуб «Кристал» за підтримки Острозької райдержадміністрації.3hvE_J3Eajs

Із мотоклубом «Кристал» ми співпрацюємо вже довгий час – близько 8 років. Ми завжди організовуємо змагання на високому рівні. Велика заслуга такої підготовки, звісно, мотоклубу на чолі з Василем Юзепчуком та Острозької райдержадміністрації. Надалі працюватимемо над підйомом змагань на ще вищий рівень та проведенням їх не лише для західного регіону, а як всеукраїнські, – говорить начальник відділу у справах сім’ї молоді та спорту Острозької райдержадміністрації Дмитро Білюк.

На четвертий етап всеукраїнських змагань приїхали учасники з різних областей, зокрема з Івано-Франківської, Житомирської, Закарпатської, Вінницької тощо. У змаганнях брали участь представники різного віку – наймолодшому учаснику 6 років, а найстаршому – за 50.

Учасники боролися за перемогу у різних класах: «Ветеран», «Аматор», «Open», «MX2» тощо. За результатами змагань перше місце посіли представники Хмельницької області – мотоклуб «ТСОВ», друге – «Кристал» (Рівне нська область), третє – житомирський клуб «Екстрім-мото».

Наступний мотокрос на трасі селища Оженин організатори запланували на осінь.

Повідомляє Ostroh.Info

pic

pic