Дівчата та жінки зустрічаючись із протилежною статтю - починають частенько думати про заміжжя. Проте, замало мати бажання дівчині, таке ж бажання повинне виникнути і у вашого обранця. Але, якщо ваш коханий не поспішає робити вам довгоочікувану пропозицію, - краще знати з яких причин це відбувається.

По-перше: Чоловіки не хочуть одружуватися, бо дуже цінують особисту свободу

Ми боїмося потрапити в полон, але не ваш, жіночий, а полон шлюбу. Зловісний штамп у паспорті здається чоловікові величезною кліткою, за межами якої залишається все його попереднє життя. Більшість таких чоловіків тривалий час живуть у цивільному шлюбі, але наважитись на узаконення стосунків не можуть.



pic

Чоловіки не хочуть одружуватися, бо не впевнені у власному матеріальному становищі Усіх чоловіків, крім альфонсів, непокоїть їхнє матеріальне становище. І якщо чоловік знає, що не зможе прогодувати свою майбутню сім'ю, то про шлюб навіть розмов бути не може. У той час, коли ви тиснете на нього своїм прагненням вийти заміж, у його голові лише робота та кар'єра, спосіб забезпечити вам хороше життя.

Чоловіки не хочуть одружуватися, бо не сприймають вас як дружину

Для вас це новина не дуже приємна, але часто і таке трапляється. Він із вами вже кілька років. Ви влаштовуєте його як жінка: справно виконуєте "подружні обов'язки", смачно готуєте, але в образі дружини він вас не бачить. Тут, можливо, і вашої вини немає, але отакі ми... Такі стосунки довго не живуть - рано чи пізно один із вас не витримає такого існування.

Чоловіки не хочуть одружуватися, бо не доросли

Часто чоловіки задумують для себе певний вік, у якому, на їхню думку, вони зможуть зі спокійною душею одружитися. У вас, жінок, та сама ситуація, але ваша "планка" - 22-24 роки, а наша - 27-30.



pic

Чоловіки не хочуть одружуватися, бо мають гіркий досвід

Якщо ваш чоловік вже ходив до РАЦСу, і попередня спроба (а то й не одна) була для нього невдалою, то одружити з собою такого вам буде дуже тяжко. Він уже відчув усі "принади" сімейного життя і часто вже не хоче знову потрапляти у міцні шлюбні вузи. Такі чоловіки хочуть свободи після тимчасового "ув'язнення".

Чоловіки не хочуть одружуватися, бо мають друзів-холостяків

Друзі вашого коханого холостяки? Це однозначно ваші вороги. Бувають випадки, коли чоловік просто не хоче започатковувати шлюбну традицію серед своїх друзів.



pic

Чоловіки не хочуть одружуватися, бо кохання кудись зникло

І залишилася лише звичка, прив'язаність до колись коханої жінки. Іноді все залишається на своїх місцях - і чоловік одружується, проте частіше він просто йде, не завжди прощаючись...

Але попри всі наші страхи та вагання, всі ми одружуємося. Із коханою людиною все можна пережити: і бідність, і хворобу, і попередній гіркий досвід.

Джерело: lady.tochka.net/ua