У Народного клубу "Верес" от-от з'явиться головна пісня - гімн. Адже, стали відомі імена фіналістів конкурсу пісні-символу Народного Клубу. Які ще подарунки Верес підготував для членів клубу та хто став серцем Вересу дізнавалася Анастасія Кучеренко.

З десятка фіналістів конкурсу гімнів для Народного Клубу "Верес" експертне журі обрало три переможця. Ними стали - Андрій Пермяков та Тарас Тирак. А найбільше журі сподобався текс Максима Коломиса.

В свою чергу, дирекція НК "Верес" підготувала для членів народного клубу справжній сюрприз. Відтепер усі 3728 членів клубу, які повірили в народну ідею, стають "Серцем Вереса" - довічними членами. А отже, квиток на гру вони зможуть отримувати або безкоштовно, або заплативши стільки скільки вважають за потрібне.

Крім того, у народного клубу - ще один успіх. Нападник Вереса Павло Таргоній отримав запрошення до табору національної студентської збірної України з футболу.

Нагадаємо, що наступний свій матч у Рівному НК "Верес" проведе 23 квітня на виїзді. Перший місцевий транслюватиме гру наживо.