Працівники сервісних центрів МВС виявили на Рівненщині три «автомобіля-порушника»

На території Рівне нської області впродовж двох днів, завдяки злагодженій співпраці працівників сервісних центрів і фахівців НДЕКЦ МВС, виявлено три автомобіля, які перебували на території України з порушенням норм чинного законодавства.



pic

20 квітня співробітники територіального сервісного центру №5641 м.Рівне під час укладання договору купівлі-продажу виявили автомобіль що розшукується за постановою державної виконавчої служби. Водночас, того ж дня під час здійснення операції зняття з обліку для реалізації, та при огляді автомобіля марки «Mersedes-Benz» експертом встановлено, що металева пластина з номером шасі вварена в раму кустарним способом. Про обидва факти порушень повідомлено працівників поліції. Наразі проводиться перевірка.

Крім того, напередодні в ТСЦ №5642 в м.Дубно звернуся мешканець Млинівського району з питання перереєстрації автомобіля марки «Honda Accord». Під час перевірки транспортного засобу за наявними обліками «НАІС» МВС було встановлено, що вказаний автомобіль з 1998 року знаходиться, за повідомленням Шевченківського РУ ГУ НП у м.Києві, в угоні.

pic

Завдяки професіоналізму працівників сервісних центрів вкотре громадяни не стали ошуканими. Адже, лише з початку року фахівцями центрів при взаємодії з підрозділами експертної служби виявлено більше двох десятків автомобілів з ознаками, що тягнуть за собою кримінальну відповідальність.

В Регіональному сервісному центрі вкотре закликають громадян бути обачними, відповідально ставитися до укладання договорів купівлі-продажу і перевіряти транспортні засоби.

Прес-служба Регіональний сервісний центр МВС в Рівне нській області