Стихія не шкодує пам'яток архітектури у Венеції. Хоча на світлинах старовинне італійське місто під великою водою дихає якоюсь особливою, трагічною красою і романтикою. Побачити це можна на новій фотовиставці у рамках проекту "Обличчя Планети Земля". Цього разу свої роботи у Рівному презентував італійський фотохудожник Вірджіліо Бардоссі.

Затоплену Венецію показав рівнянам Італійський фотохудожник Вірджіліо Бардоссі. В рамках проекту "Обличчя планети Земля" у галереї "У Харватері істин" відкрилась виставка світлин, на яких зображене місто, коли у нього "приходить" велика вода. Світ італійський митець зображує на чорно-білих світлинах. Рівне нські колеги Вірджіліо Бардоссі кажуть, що саме чорно-білі фото примушують задуматися на зображенням. Організатори проекту "Обличчя планети Землі" розповідають, що домовитися з іноземними фотохудожниками нескладно, для них це також цікаво. І хоча автор виставки на її відкриття не приїхав — глядачі все одно залишилися задоволеними.

Фотовиставка діятиме до кінця травня, тому всі хто хоче побачити затоплене місто поспішайте. Адже вчені стверджують, що за років десять-двадцять у Венеції не можна буде жити, а згодом місто зникне взагалі.