Головний судовий експерт Рівненського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України Валерій Дрик провів науково-практичний семінар студентам Рівненського державного гуманітарного університету.

Семінар на тему «Судовий експерт і спеціаліст як учасники кримінального процесу» проходив у жвавій дискусії студентів та лектора. Велику цікавість викликали експертні валізи, які просто необхідні для роботи фахівців і різняться в залежності від специфіки правопорушення, де вони застосовуються. Валерій Іванович пояснив студентам про нюанси роботи експертів, нові системи та прилади, які вводяться для полегшення експертної діяльності. Розповів про нові надсучасні методи проведення експертиз, які застосовуються у Рівне нському НДЕКЦ та продемонстрував цікаві зразки висновків експертів.



pic

pic

Завершився диспут показом фільмів, які закріпили отримані знання як про експертну роботу в загальному, так і про роботу Рівне нського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру зокрема, повідомили у Рівне нському НДЕКЦ МВС України/



pic